Kuulolla concert series @ Laterna Magica gallery, Helsinki

Kuulolla is a three-part concert series cherishing acousmatic sound and experience, accomplished with different approaches and techniques. In these concerts sound performers and audience doesn´t see each other even though they share the same room. In addition the line-up is published not until the end of each concert.

Kuulolla 1: J. Koho ; Tanja Tiekso ; Jukka Herva ; Ilpo Numminen

Kuulolla 2: Heikki Lindgren & Esa Ruoho (HLER) ; Ellen Virman (Eilien) ; Lauri Hyvärinen

Kuulolla 3: Joonas Siren & Hermanni Keko ; Ville Sahlakari ; Tytti Arola ; Marloes van SonSola-festivaalin ennakkoklubi KUULOLLA Roihuvuoren Riossa lauantaina 16.11.2019 kello 18:00 alkaen.Vapaaehtoinen pääsymaksu.

Illan aikana kuullaan elävää musiikkia seuraavilta artisteilta:

MINEA on turkulainen muusikko Anna Marjamäki. Hän luo rauhoittavia, minimalistisia äänikylpyjä, joissa mielikuvituksella ja aisteilla on tilaa liikkua. Hän käyttää lofi-äänilähteitä, nauhalooppeja, erilaisia soittimia ja tilaäänityksiä.
SoundCloud - https://soundcloud.com/mineamusic
Instagram - https://www.instagram.com/minea.music/

KOHO / NUMMINEN ovat työskennelleet äänen parissa jo pitkään. Yhdessä he ovat tehneet vuodesta 2016 lähtien äänitejulkaisuja, duo-esiintymisiä ja ääni-installaatioita. Duon äänikudoksessa yhdistyvät akustiset, analogiset sekä digitaaliset äänilähteet ja kenttä-äänitykset. Roihuvuoren Riossa Kuulolla -klubilla kuultava esitys on osa vuoden 2019 mittaan muuttuvaa teosta. Esityksen perusrunko säilyy, mutta sen osat saavat jokaisen esityksen myötä uusia kerroksia ja jäsennyksiä. Teoksen aiemmat vaiheet on voinut kuulla tapahtumissa Lovi Kirjastoambient, Akusmata Polyphonic 2019 ja Sähkötyyny-klubi.https://vuosi.bandcamp.com/album/vuosi-100
http://vuosikasetit.blogspot.com

Elävän musiikin lisäksi illan aikana nähdään liikkuvaa kuvaa Jenni Rahkoselta, Kuupuulta ja Minna-Kaisa Kalliselta.

----------
Kaksipäiväinen kokeelliseen musiikkiin ja liikkuvaan kuvaan keskittyvä Sola Festival 2019 järjestetään WHS TEATTERI U:NI:ON:ssa 22. ja 24.11.2019.
Festivaalin ohjelmisto ja muu info:
https://fi-fi.facebook.com/events/2636325159766385/
http://www.teatteriunion.fi/shop/sola2019/